Uruguay – Bolivia

Copa America Groepsfase

Gedetailleerde Analyse

Op basis van statistische gegevens en deskundige analyses, geef ik een grondig overzicht van de wedstrijd Uruguay-Bolivia in de Copa América. Door gegevens en analyses te combineren, kunnen we diepere inzichten krijgen in de verwachte gebeurtenissen, de prestaties van de teams en de potentiële gokmogelijkheden.

Statistieken van Uruguay

De prestaties van Uruguay tot nu toe zijn opmerkelijk. De statistieken laten zien dat ze in de eerste wedstrijd een 3-1 overwinning op Panama hebben behaald. Hun xG (expected goals) waarde was 1,5, wat lager is dan de werkelijke doelpunten (3) maar nog steeds een significante aanvallende speelstijl toont. Hun xGA (expected goals against) waarde was 0,6, wat een sterke verdedigende prestatie aangeeft.

Belangrijkste Spelers:

• Darwin Núñez: Scoorde 1 doelpunt uit 5 schoten, met een xG waarde van 0,9, wat een effectieve omzetting van kansen laat zien.
  • Federico Valverde: Heeft een passnauwkeurigheid van 82,4%, schoot 4 keer maar scoorde niet. Zijn aanwezigheid op het middenveld biedt stabiliteit en creativiteit.

Statistieken van Bolivia

Bolivia leed een 2-0 nederlaag tegen de VS in hun eerste wedstrijd. Hun xG waarde was slechts 0,2, wat laat zien dat ze weinig kansen creëerden. Hun xGA waarde was 2,5, wat een zwakke verdedigende prestatie weerspiegelt.

• Gabriel Villamíl: Hoge passnauwkeurigheid (92,3%) maar lage aanvallende efficiëntie.
  • Guillermo Vizcarra: 75% reddingspercentage, maar moest veel schoten afweren vanwege verdedigende zwakheden.

Prestaties en Vorm van de Teams

Uruguay vertoont een verbeteringstrend, aangezien ze hun laatste twee wedstrijden hebben gewonnen met een totale doelsaldo van 7-1. Dit geeft de sterkte van hun aanval en de stabiliteit van hun verdediging aan. Bolivia daarentegen heeft opeenvolgende nederlagen geleden en heeft slechts één van hun laatste 31 Copa América-wedstrijden gewonnen.

Goktips en Risico’s

Laag Risico Tips:

1. Overwinning van Uruguay (1X2 Markt): Op basis van statistieken en vorm is Uruguay een sterke favoriet en zijn experts het daarmee eens. Laag risico.
  2. Darwin Núñez scoort: Gezien de vorm en efficiëntie van Núñez is het waarschijnlijk dat hij scoort. Laag risico.

Medium Risico Tips:

1. Uruguay leidt bij rust: Historische statistieken suggereren dat als Uruguay bij rust leidt, ze waarschijnlijk de wedstrijd winnen. Medium risico.
  2. Meer dan 2,5 doelpunten in de wedstrijd (Meer dan 1,5 doelpunten is laag risico): Gezien de sterke aanvallende prestaties van Uruguay is het mogelijk dat er drie of meer doelpunten in de wedstrijd worden gescoord. Medium risico.

Samenvatting en Trends

Op basis van de sterke aanvallende en verdedigende prestaties van Uruguay, hun zegereeks en de zwakke vorm van Bolivia, is het waarschijnlijk dat Uruguay de wedstrijd zal domineren. Goktips met laag risico omvatten een overwinning voor Uruguay, een doelpunt van Darwin Núñez en weinig kansen voor Bolivia om te scoren. Tips met medium risico kunnen zijn dat Uruguay bij rust leidt, meer dan 2,5 doelpunten worden gescoord en een gele kaart voor Bolivia in de eerste helft. Deze tips zijn gebaseerd op een combinatie van statistische gegevens en deskundige analyses, rekening houdend met de vorm, prestaties en motivatie van de teams.