Venezuela – Mexico

Copa America Gruppespill

Analyse for Venezuela vs. Mexico Kamp

Statistisk Analyse av Venezuela:

Venezuelas prestasjoner i Copa América har vært blandede så langt. I deres siste kamp slo de Ecuador 2-1, og genererte 1,6 xG mens de bare slapp inn 0,9 xG, noe som indikerer solid forsvar og effektive angrep. Laget avsluttet kampen med 65% ballbesittelse, noe som tyder på en dominerende tilstedeværelse.

Spillerprestasjoner:

• Salomón Rondón: Selv om han bare har registrert én assist så langt, er hans rolle i angrepene avgjørende. Med 4,34 skudd og 1,08 skudd på mål per 90 minutter, er han aktivt involvert i angrepene.
  • Darwin Machís: Ett mål og én assist, med 6 skudd per 90 minutter, viser at han er en trussel for målet.
  • Jhonder Cádiz: Med ett mål og 2 skudd per 90 minutter, er han også en potensiell trussel.

I forsvarslinjen:

• Yordan Osorio og Nahuel Ferraresi har vært solide. Osorio har en pasningsnøyaktighet på 91,7%, mens Ferraresi har 90,3%, noe som hjelper med ballfordelingen og forsvaret.

Statistisk Analyse av Mexico:

Mexicos prestasjoner har vist blandede resultater. De tapte sine første kamper mot Uruguay og Brasil, men klarte å slå Jamaica 1-0 i deres første Copa América-kamp. I denne kampen genererte de 1,0 xG mens de bare slapp inn 0,5 xG, noe som indikerer stramt, men vellykket forsvar.

• Gerardo Arteaga: Som forsvarer scoret han ett mål og bidro til angrepene med en pasningsnøyaktighet på 93,2%.
  • Julián Quiñones: Ett mål og 4 skudd per 90 minutter gjør ham til en nøkkelspiller i angrepene.
  • Luis Romo: Én assist og 2,95 skudd per 90 minutter, aktivt involvert som offensiv midtbanespiller.

I forsvaret:

• Johan Vásquez og César Montes: Begge gir stabile forsvarsprestasjoner, med høy pasningsnøyaktighet og flere vellykkede taklinger.

Risikioanalyse og Tips:

Lavrisiko Tips:

1. Venezuela vinner mer enn 3,5 hjørnespark – Med 65% ballbesittelse i tidligere kamper kan Venezuelas hyppige angrep føre til hjørnespark.
    • Risikonivå: Lav
  2. Mer enn 3,5 gule kort i kampen – Mexicos forsvar kan være under stort press fra Rondón og Machís, noe som øker sannsynligheten for gule kort.

Medium Risiko Tips:

1. Salomón Rondón scorer eller gir assist – Basert på Rondóns angrepsstatistikk er det stor sannsynlighet for at han direkte bidrar til et mål.
    • Risikonivå: Medium

Motivasjon for Begge Lag:

Basert på analysen er en seier avgjørende for begge lag for å gå videre. Venezuelas forrige seier gir momentum, mens Mexico trenger en seier for å unngå eliminering i gruppespillet.

Sammendrag:

Kampen mellom Venezuela og Mexico lover å bli en balansert konkurranse, med Venezuela som fremstår som litt mer gunstig basert på statistikk og spillerform. Tipsene ovenfor er lav- og medium risiko, med tanke på begge lags nåværende form og motivasjon.