SEVILLA – MALLORCA

22/04/2024

Een analyse van het seizoen van Sevilla tot nu toe onthult belangrijke uitdagingen die kunnen worden begrepen aan de hand van statistische gegevens en analyses van experts. De prestaties van het team vallen op door de wisselende lotgevallen in het La Liga seizoen 2023-2024. Met 8 overwinningen, 10 gelijke spelen en 13 nederlagen staat Sevilla momenteel 14e in La Liga met 34 punten.

Belangrijkste statistieken en observaties

  • Doelpunten en assists: Sevilla scoorde in totaal 39 doelpunten en gaf 23 assists. Bij de voorwaartsen valt En-Nesyri op met 11 doelpunten, een van de hoogste van het team. Dit geeft aan dat, hoewel het team in staat is tot effectief aanvallend spel, de verdeling van doelpunten niet ideaal is.
  • Verdedigend werk: De defensieve statistieken van het team zijn zorgwekkend. In totaal hebben ze 44 doelpunten tegen gekregen, meer dan hun eigen doelpunten. Dit geeft aan dat de verdedigingsstrategie van het team en de prestaties van de keepers niet goed zijn.
  • Schorsingen en gele kaarten: De spelers van het team kregen in totaal 4 rode kaarten en 87 gele kaarten, wat een hoog aantal is en duidt op disciplinaire problemen.

Spelanalyse en tips

De volgende wedstrijd van Sevilla is tegen Mallorca, momenteel 16e in La Liga. De doelratio van Mallorca is vergelijkbaar met die van Sevilla, wat duidt op een gelijkopgaande wedstrijd. De vorm van Sevilla is de laatste tijd wisselvallig, maar de 1-0 overwinning op Mallorca in hun laatste wedstrijd zou reden moeten zijn voor optimisme.

Wedden met laag risico:

  1. Beide teams scoren een doelpunt – Nee: Zowel Sevilla als Mallorca hebben moeite om doelpunten te maken, dus geen van beide teams zal waarschijnlijk scoren. Risico: Laag
  2. Onder 2,5 doelpunten: De defensieve statistieken van Sevilla en Mallorca en eerdere ontmoetingen suggereren een laag doelpuntenpercentage. Risico: Laag
  3. Sevilla wint of gelijkspel: Gezien de prestaties van Sevilla tot nu toe en de close resultaten tussen de twee teams, biedt deze weddenschap enige zekerheid. Risico: Laag

De experts benadrukken het doelpuntenvermogen van En-Nesyri, dat doorslaggevend zou kunnen zijn tegen Mallorca. Daarnaast zouden de leiderschapskwaliteiten en ervaring van Sergio Ramos doorslaggevend kunnen zijn bij het organiseren van de verdediging, wat een beslissende factor zou kunnen zijn in het resultaat van de wedstrijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *