CRYSTAL PALACE – WEST HAM

21/04/2024

I den følgende oversikten bruker jeg ekspertstatistikk og analyser for Premier League-kampen mellom Crystal Palace og West Ham United for å gi spilltips og spå utfallet av kampen.

Spill med lav risiko

1) Begge lagene scorer mål – Ja: Crystal Palace og West Ham har denne sesongen vist at de er svært farlige fremover. xG (forventede mål) og faktiske mål scoret av Crystal Palaces spillere og West Hams lignende statistikk peker på dette. Dessuten scoret begge lagene i sin siste kamp, så dette er et spill med gjennomsnittlig risiko.

2. Det blir mer enn 1,5 mål i kampen: Statistikken og formen til begge lag viser at de scorer regelmessig. Crystal Palace og West Ham har scoret minst to mål mer enn én gang denne sesongen, så dette er også et spill med lav risiko.

3. West Ham uavgjort eller seier: West Ham har vist jevnere form i de siste kampene og virker statistisk sett sterkere enn Crystal Palace. Et dobbeltsjansespill på uavgjort og seier reduserer risikoen ettersom det dekker flere utfall.

Resultat av kampen

Når det gjelder kampen: West Ham er favoritter til å vinne. Jarrod Bowen og James Ward-Prowse er i strålende form og utgjør en stor måltrussel. Crystal Palaces defensive indikatorer, som xG (forventet antall mål imot), er høyere, noe som indikerer sårbarhet.

Antall mål

Gitt de tidligere møtene mellom de to lagene og deres nåværende form, virker det sannsynlig at det vil bli scoret mer enn 1,5 mål i denne kampen. Begge lagene har angrepsvilje og statistisk bevist evne til å score minst to mål i denne kampen.

Sammendrag

West Hams gode form og tilstedeværelsen av nøkkelspillere som Bowen og Ward-Prowse, samt Crystal Palaces inkonsekvente forsvar, taler for West Ham-seier, men uavgjort er også et sikkert spill. Med tanke på deres evne til å score mål, er det sannsynlig at begge lag scorer. Det forventes mer enn 1,5 mål i denne kampen, noe som også er et godt spillalternativ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *