LENS – CLERMONT

20/04/2024

Pe baza acestei analize, există mai mulți factori care trebuie luați în considerare atunci când căutați opțiuni de pariere cu risc scăzut pentru Lens – Clermont Foot. Pe baza datelor statistice și a analizelor experților, recomand următoarele cote:


1) Mai mult de 1,5 gol uri pe meci – Lens și Clermont au o medie de peste un gol pe meci, așa că este probabil să fie cel puțin două goluri.
2) Remiză sau victorie pentru Lens – Lens este într-o formă mai bună decât Clermont și joacă acasă. Este probabilă o victorie sau o remiză acasă.

În ceea ce privește victoria, Lens va câștiga probabil pentru că este echipa mai puternică, mai ales acasă. Din punct de vedere statistic, au o diferență de goluri mai bună și o apărare mai bună decât Clermont. Cifrele xG (goluri așteptate) confirmă acest lucru, deoarece Lens ar trebui să înscrie mai multe goluri decât primește.

În ceea ce privește golurile, este foarte probabil să fie mai mult de un gol și jumătate în acest meci. Ambele echipe tind să marcheze mai multe goluri decât primesc, iar Lens este deosebit de puternică acasă. Apărarea slabă a lui Clermont crește și mai mult șansele de a primi mai multe goluri.

Per total, analiza statistică și opiniile experților indică faptul că Lens este favorită în acest meci, mai ales acasă. În ceea ce privește golurile, se anunță un meci de nivel înalt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *