LINSE – CLERMONT

20/04/2024

Basert på denne analysen er det flere faktorer å ta i betraktning når du leter etter spillalternativer med lav risiko for Lens – Clermont Foot. Basert på statistiske data og ekspertanalyse anbefaler jeg følgende odds:


1) Mer enn 1,5 mål per kamp – Lens og Clermont scorer i snitt mer enn ett mål per kamp, så minst to mål er sannsynlig.
2) Uavgjort eller seier til Lens – Lens er i bedre form enn Clermont og spiller hjemme. En hjemmeseier eller uavgjort er sannsynlig.

Når det gjelder seier, vil Lens trolig vinne fordi de er det sterkeste laget, spesielt på hjemmebane. Statistisk sett har de bedre målforskjell og et bedre forsvar enn Clermont. xG-tallene (antall forventede mål) bekrefter dette, da Lens bør score flere mål enn de får imot.

Når det gjelder mål, vil det mest sannsynlig falle mer enn halvannet i denne kampen. Begge lag har en tendens til å score flere mål enn de får imot, og Lens er spesielt sterke på hjemmebane. Clermonts svake forsvar øker sjansene for flere mål ytterligere.

Oppsummert indikerer statistiske analyser og ekspertuttalelser at Lens er favoritt i denne kampen, spesielt på hjemmebane. Målmessig ligger det an til å bli en målrik kamp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *