LENS – CLERMONT

20/04/2024

Elemzés alapján a Lens és a Clermont Foot közötti mérkőzésre alacsony kockázatú fogadási lehetőségeket keresve több tényezőt kell figyelembe venni. A statisztikai adatok és a szakértői elemzések alapján a következő tippeket ajánlanám:


1) Több, mint 1.5 gól a mérkőzésen – A Lens és a Clermont is átlagosan több, mint egy gólt szerzett meccsenként, így valószínű, hogy legalább két gól esik.
2) Döntetlen vagy Lens győzelem – A Lens jobb formában van, mint a Clermont, és hazai pályán játszanak. Egy döntetlen vagy hazai győzelem valószínűsíthető.

Ami a győzelmet illeti, a Lens valószínűleg nyer, mivel erősebb csapatnak tűnnek, különösen hazai pályán. Statikailag magasabb gólarányuk és jobb védelmi teljesítményük van, mint a Clermont-nak. Az xG (várható gólok száma) adatok is ezt támasztják alá, amelyek szerint a Lens több gólt várhatóan szerez, mint amennyit kap.

A gólok számát tekintve, nagy valószínűséggel lesz több mint 1.5 gól a mérkőzésen. Mindkét csapat hajlamos több gólt kapni, mint amennyit szerez, és a Lens hazai pályán különösen erős. A Clermont gyenge védelme tovább növeli a több gól esélyét.

Összefoglalva, a statisztikai elemzés és a szakértői vélemények alapján a Lens előnyben van ezen a találkozón, különösen hazai környezetben. A gólok számára vonatkozóan pedig valószínű, hogy egy viszonylag magas gólszámú mérkőzést láthatunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük