B. LEVERKUSEN – WERDER BREMEN

14/04/2024

Leverkusens lag virker klart sterkere, både statistisk og prestasjonsmessig så langt. Flere spillere skiller seg ut, som Alex Grimaldo, som har scoret 9 mål og levert 11 målgivende pasninger, og Victor Boniface, som også har scoret 10 mål. Disse spillerne er også svært effektive når det gjelder xG (forventede mål) og xA (forventede målgivende pasninger), noe som viser at de sannsynligvis vil bidra effektivt til lagets suksess.

Til sammenligning var Werder Bremens lag mindre effektivt. Selv om Marvin Ducksch scoret 9 mål, var lagets prestasjoner generelt svakere, spesielt i forsvaret, der de slapp inn flere mål enn forventet i henhold til xGA (expected goals). Dette tyder på at forsvaret har svakheter som Leverkusen kan utnytte.

1) Leverkusen vil vinne kampen fordi de har en sterkere spiss og et sterkere forsvar, noe som gjenspeiles i statistikken. De har scoret flere mål og sluppet inn færre, noe som er en stor fordel.

2) Det blir sannsynligvis mer enn 1,5 mål i kampen. Leverkusen har allerede scoret mange mål denne sesongen, og med tanke på Werder Bremens defensive svakheter er det sannsynlig at Leverkusen scorer flere.

3) Lavrisikospill: “Begge lag scorer ingen mål” (BTTS No) kan være et godt spill, gitt Leverkusens sterke forsvar og Bremens mangel på mål. I tillegg kan “mer enn 2,5 mål” også være et godt spill, med tanke på Leverkusens offensive styrke og Werders svake forsvar, og selvfølgelig “Leverkusen vinner”.

Disse resultatene er basert på data og statistiske analyser som gjenspeiler lagenes nåværende form og prestasjoner denne sesongen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *