B. LEVERKUSEN – WERDER BREMEN

14/04/2024

A Leverkusen csapata jelentősen erősebbnek tűnik a statisztikai adatok és az eddigi teljesítmények alapján is. Számos játékos kiemelkedik, mint Álex Grimaldo, aki 9 gólt és 11 gólpasszt jegyzett, valamint Victor Boniface, aki szintén 10 gólt szerzett. Ezek a játékosok rendkívül hatékonyak az xG (várható gólok) és xA (várható gólpasszok) statisztikák alapján is, ami rávilágít arra, hogy valószínűleg eredményesen járulnak hozzá a csapat sikeréhez.

Ehhez képest a Werder Bremen csapata kevésbé hatékony. Bár Marvin Ducksch 9 gólt szerzett, a csapat teljesítménye általában alacsonyabb, különösen a védekezés terén, ahol több gólt kaptak, mint amennyit vártak volna az xGA (várható kapott gólok) alapján. Ez arra utal, hogy a védelmük gyenge pontokat tartalmaz, amelyeket a Leverkusen kihasználhat.

1) A Leverkusen nyeri a mérkőzést, mivel erősebb támadósorral és stabilabb védelemmel rendelkeznek, ami a statisztikai adatokban is megmutatkozik. A csapat sokkal több gólt rúgott és kevesebbet kapott, ami jelentős előnyt jelent.

2) Valószínűleg több mint 1.5 gól esik a mérkőzésen. A Leverkusen magas gólszámú mérkőzéseket játszott a szezon során, és a Werder Bremen védelmi gyengeségei miatt valószínű, hogy a Leverkusen több gólt szerez.

3) Alacsony kockázatú fogadás: a „mindkét csapat szerez gólt – nem” (BTTS No) lehet egy jó fogadás, figyelembe véve a Leverkusen erős védelmét és a Bremen gólszerzési küzdelmeit. Ezenkívül a „több mint 2.5 gól” szintén jó választás lehet, tekintettel a Leverkusen támadóerejére és a Werder gyenge védelmére, illetve természetesen a „Leverkusen győz”.

Ezek a megállapítások a statisztikai adatok és az elemzések alapján készültek, amelyek a csapatok jelenlegi formáját és teljesítményét tükrözik a szezonban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük