STUTTGART – FRANKFURT

03/04/2024

Om de wedstrijd tussen Stuttgart en Frankfurt te analyseren, moeten we eerst kijken naar de belangrijkste statistieken en hun invloed op het verwachte resultaat. Ik heb de statistieken van Frankfurt nog niet, dus ik baseer mijn analyse op de gegevens van Stuttgart.

1) De winnaar van de wedstrijd en de redenering erachter.

Stuttgart heeft dit seizoen een aanzienlijk doelsaldo en doelpuntentotaal in de Bundesliga, een bewijs van hun aanvallende spel en solide verdediging. De gescoorde doelpunten (64) en het hoge xG-gemiddelde (verwachte doelpunten) van het team suggereren dat ze effectief zijn in de aanval. Serhou Guirassy, die 24 doelpunten maakte, was uitzonderlijk. Deze efficiëntie, in lijn met de vorm van het team, zou een voordeel kunnen zijn tegen Frankfurt. Bovendien speelt Stuttgart thuis, wat hun kansen verder vergroot gezien hun goede prestaties in thuiswedstrijden (bijvoorbeeld de recente 5-2 overwinning op RB Leipzig).

2) Aantal verwachte doelpunten in de wedstrijd (meer of minder dan 1,5 doelpunt).

Stuttgart heeft tot nu toe een groot aantal doelpunten gemaakt in hun wedstrijden, wat laat zien dat ze aanvallend voetbal spelen. Op basis van het gemiddelde aantal gescoorde en ontvangen doelpunten en de xG-waarden verwachten we dat er meer dan anderhalf doelpunt wordt gescoord in deze wedstrijd. Zeker gezien de vorm van Guirassy en andere spitsen zoals Deniz Undav, die in staat zijn om de verdediging van Frankfurt te ontregelen.

3) Wedden met weinig risico voor de wedstrijd.

  • Beideteams scoren doelpunten: Op basis van de wedstrijden van Stuttgart tot nu toe en de algemene prestaties van Frankfurt is het waarschijnlijk dat beide teams scoren.
  • Meer dan 1,5 doelpunten: zoals ik eerder uitlegde, zal de aanvallende oriëntatie van de teams waarschijnlijk resulteren in een hoog aantal doelpunten.
  • Thuisoverwinning of gelijkspel: De goede thuisvorm van Stuttgart maakt ze een relatief veilige weddenschap.

Samenvatting

Stuttgarts geweldige aanvalsvorm en solide verdedigingsstatistieken, evenals hun thuisoptredens, geven ze het voordeel tegen Frankfurt. Op basis van de statistieken hierboven en de prestaties van het team tot nu toe, wordt een positief resultaat verwacht voor Stuttgart, vooral in de aanval.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *