Palmeiras – Cruzeiro

Brasileiro

Palmeiras vs. Cruzeiro – Részletes Elemzés és Előrejelzés

Bevezetés

A Palmeiras és a Cruzeiro összecsapása izgalmas mérkőzést ígér a Brasileiro bajnokságban. Mindkét csapat különböző formában van, és a statisztikai adatok, valamint az elemzői vélemények alapján próbáljuk meg előre jelezni a mérkőzés kimenetelét és azokat a fogadási lehetőségeket, amelyek alacsonyabb kockázattal bírnak.

Statisztikai Elemzés

Palmeiras

Gólok és Gólhelyzetek

  • A Palmeiras 17 mérkőzésen 25 gólt szerzett, ami meccsenkénti átlagban 1.47 gólt jelent. A csapat xG (várható gólok) értéke 30.7, ami azt jelzi, hogy kicsit alul teljesítik a lehetőségeiket.
  • Estevão a csapat legjobb gólszerzője 5 góllal, őt Rony követi 3 találattal. Estevão emellett 4 gólpasszt is adott, ami kiemelkedő teljesítmény a támadósorban.
  • A csapat játékosai közül José López 4 gólt és 1 gólpasszt jegyez, ami szintén fontos hozzájárulás a támadó játékrendszerhez.

Védekezés

  • A védelem stabilnak mondható, hiszen csak 13 gólt kaptak 17 mérkőzésen, ami 0.76-os GA90 (kapott gól/meccs) mutató. Wéverton kapus 81.3%-os védési hatékonysággal dolgozik, ami kiváló teljesítmény.

Passzok és Labdabirtoklás

  • A csapat passzpontossága 77.8%, és a játékosok 84.7%-os pontossággal teljesítik a hosszú passzokat. A progresszív passzok és progresszív cselek száma is jelentős, ami azt mutatja, hogy a csapat igyekszik előrefelé játszani és nyomást gyakorolni az ellenfélre.

Cruzeiro

Gólok és Gólhelyzetek

  • A Cruzeiro 16 mérkőzésen 23 gólt szerzett, ami 1.44-es gólátlagot jelent meccsenként. Az xG értékük 16.8, tehát felülmúlják a várható góljaikat, ami hatékony támadójátékot jelez.
  • Matheus Pereira a csapat legjobb gólszerzője 6 góllal, őt William követi 2 góllal és 5 gólpasszal.

Védekezés

  • A csapat védekezése kevésbé hatékony, hiszen 17 gólt kaptak 16 mérkőzésen. Anderson kapus 75.9%-os védési hatékonysággal dolgozik, ami nem éri el a legmagasabb szintet, de megfelelő teljesítménynek mondható.

Passzok és Labdabirtoklás

  • A Cruzeiro passzpontossága 75.4%, és a progresszív passzok és cselek száma is jelentős. A csapat hasonló stílust képvisel, mint a Palmeiras, igyekeznek gyors támadásokat indítani és dominálni a középpályán.

Elemzői Vélemények

Az elemzők kiemelik, hogy a Palmeiras hazai pályán erős és magabiztos teljesítményt nyújt, különösen a védekezés terén. A Cruzeiro inkább támadó játékra törekszik, és hatékonyan kihasználja a helyzeteit, ami nehéz mérkőzést ígér a Palmeiras védelmének.

Az elemzők azt is megemlítik, hogy mindkét csapat motivált, hiszen a bajnokságban elért helyezések és a nemzetközi kupaindulás lehetősége a tét. A motiváció és a formák alapján szoros mérkőzés várható, ahol a védekezés és a hatékony támadójáték dönthet.

Előrejelzés és Fogadási Tippek

Alacsony Kockázatú Tippek

  1. Palmeiras kevesebb mint 2.5 gólt kap – Alacsony kockázat (1.21x): A Palmeiras erős védelme és Wéverton kapus teljesítménye alapján valószínű, hogy kevesebb mint 2.5 gólt kapnak.
  2. Palmeiras nyer és kevesebb mint 3.5 gól születik – Alacsony kockázat (2.1x): A Palmeiras erős hazai pályán és stabil védelemmel, valószínűsíthető, hogy győznek, de kevés góllal.
  3. Több mint 3.5 sárga lap a mérkőzésen – Alacsony kockázat (1.25), Több mint 4.5 – Közepes kockázat (1.57x): A csapatok motivációja és a szoros mérkőzés miatt valószínűsíthető a több sárga lap.

Közepes Kockázatú Tippek

  1. Estevão gólt szerez – Közepes kockázat (3.30x): Estevão jó formában van, és valószínű, hogy betalál a mérkőzésen.
  2. Mindkét csapat gólt szerez (GG) – Közepes kockázat (1.96x): Mindkét csapat támadóereje és a védelem gyengeségei miatt valószínűsíthető, hogy mindkét csapat betalál.

Összegzés

A statisztikai adatok és az elemzői vélemények alapján a mérkőzés szoros és kemény küzdelmet ígér. A Palmeiras erős hazai pályán, míg a Cruzeiro hatékony támadójátékkal rendelkezik. A fogadási tippek közül a legbiztosabbak a mindkét csapat gólt szerez, a Palmeiras kevesebb mint 2.5 gólt kap, és a több mint 8.5 szöglet a mérkőzésen. Ezek a tippek alacsonyabb kockázattal bírnak, míg a közepes kockázatú tippek között Estevão gólszerzése és a sárga lapok száma emelhető ki.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük