Racing Club – Godoy Cruz

Argentijnse Primera División

Statistieken van Racing Club

De prestaties van Racing Club in het seizoen 2024 zijn gemengd. In hun 5 wedstrijden hebben ze 3 overwinningen, 1 gelijkspel en 1 nederlaag behaald, met 12 gescoorde doelpunten en 6 tegendoelpunten, resulterend in een doelsaldo van +6. Hun xG (verwachte doelpunten) is 8.0, terwijl hun xGA (verwachte tegendoelpunten) 3.8 is, wat aangeeft dat het team presteert zoals verwacht of beter.

Belangrijke Spelers:

  • Roger Martínez: Scoorde 3 doelpunten in 5 wedstrijden, met een xG van 1.3, wat aangeeft dat hij zijn kansen efficiënt benut.
  • Maximiliano Salas: 1 doelpunt en 1 assist in 4 wedstrijden, met een xG van 2.1, wat suggereert dat zijn afwerking verbeterd kan worden.
  • Gastón Martirena: 2 doelpunten en 1 assist in 5 wedstrijden, met een xG van 0.4, wat een uitstekende afwerking laat zien.

Statistieken van Godoy Cruz

Godoy Cruz heeft in 4 wedstrijden 2 overwinningen en 1 gelijkspel behaald, met slechts 3 tegendoelpunten terwijl ze 2 doelpunten maakten. Hun xG is 4.4, terwijl hun xGA 4.3 is, wat wijst op een sterke verdediging maar ondermaatse prestaties in de aanval.

Belangrijke Spelers:

  • Silvio Ulariaga: 1 doelpunt in 4 wedstrijden, met een xG van 1.7, wat aangeeft dat er potentieel is voor betere prestaties.
  • Vicente Poggi: 1 doelpunt in 4 wedstrijden, met een xG van 0.4, wat een goede afwerking laat zien.

Wedstrijdanalyse

Statistische Gegevens:

  • De aanvallende statistieken van Racing Club zijn sterk, met 12 doelpunten in 5 wedstrijden, een gemiddelde van 2.4 doelpunten per wedstrijd.
  • De verdediging van Godoy Cruz is solide, met slechts 3 tegendoelpunten in 4 wedstrijden, een gemiddelde van 0.75 doelpunten per wedstrijd.

Motivatie en Vorm van het Team:

  • Racing Club is waarschijnlijk gemotiveerd, spelend thuis en in goede aanvallende vorm.
  • De sterke verdediging van Godoy Cruz kan een uitdaging vormen voor Racing, vooral als Racing niet vroeg kan scoren.

Afwezigen en Verwachte Opstellingen:

  • Roger Martínez zal cruciaal zijn voor Racing Club, terwijl Pier Barrios en Federico Rasmussen stabiliteit bieden in de verdediging van Godoy Cruz.

Wedden Aanbevelingen

Laag Risico:

  1. Winst Racing Club (1.58x) – Laag risico. Racing Club is favoriet vanwege het thuisvoordeel en hun aanvallende kracht.

Middelmatig Risico: 2. Godoy Cruz minder dan 1.5 doelpunten (1.18x) – Middelmatig risico. De sterke verdediging van Racing en de lage aanvallende efficiëntie van Godoy Cruz suggereren minder doelpunten voor Godoy Cruz. 3. Racing Club meer dan 1.5 doelpunten (1.83x) – Middelmatig risico. Gebaseerd op hun prestaties is het waarschijnlijk dat Racing meer dan één doelpunt zal scoren.

Samenvatting

Racing Club is de favoriet, vooral vanwege het thuisvoordeel en hun aanvallende vorm. Gebaseerd op statistische gegevens en teammotivatie lijken de overwinning van Racing Club en meer dan 1.5 doelpunten de veiligste weddenschappen. De verdediging van Godoy Cruz kan echter een uitdaging vormen, dus een wedstrijd zonder tegendoelpunten is ook een realistische optie, aanbevolen als weddenschap met middelmatig risico.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *