Racing Club – Godoy Cruz

Argentin Primera Division

Racing Club Statisztikái

A Racing Club 2024-es szezonbeli teljesítménye vegyes képet mutat. A csapat 5 mérkőzéséből 3 győzelmet, 1 döntetlent és 1 vereséget könyvelhetett el, miközben 12 gólt szerzett és 6-ot kapott, ami +6-os gólkülönbséget eredményezett. Az xG (várható gólok) mutatójuk 8.0, míg az xGA (várható kapott gólok) 3.8, ami azt jelzi, hogy a csapat a várakozásoknak megfelelően vagy annál jobban teljesít.

Kulcsjátékosok:

  • Roger Martínez: 5 mérkőzésen 3 gólt szerzett, az xG-je 1.3, ami azt jelenti, hogy jóval hatékonyabban értékesíti helyzeteit.
  • Maximiliano Salas: 4 mérkőzésen 1 gól és 1 gólpassz, 2.1 xG-vel, ami arra utal, hogy a helyzetkihasználása nem a legjobb.
  • Gastón Martirena: 5 mérkőzésen 2 gól és 1 gólpassz, 0.4 xG-vel, ami rendkívül jó helyzetkihasználást mutat.

Godoy Cruz Statisztikái

A Godoy Cruz 4 mérkőzésen 2 győzelmet és 1 döntetlent ért el, miközben csak 3 gólt kapott és 2-t szerzett. Az xG-jük 4.4, míg az xGA-juk 4.3, ami arra utal, hogy a csapat védekezése erős, de támadásban alulmúlja a várakozásokat.

Kulcsjátékosok:

  • Silvio Ulariaga: 4 mérkőzésen 1 gól, 1.7 xG-vel, ami azt mutatja, hogy van potenciál a jobb teljesítményre.
  • Vicente Poggi: 4 mérkőzésen 1 gól, 0.4 xG-vel, ami jó helyzetkihasználást mutat.

Elemzés a Mérkőzésre

Statisztikai Adatok:

  • A Racing Club támadó statisztikái erősek, 12 gól 5 mérkőzésen, ami 2.4 gólt jelent meccsenként.
  • A Godoy Cruz védekezése szilárd, csak 3 kapott gól 4 mérkőzésen, ami 0.75 gólt jelent meccsenként.

Motiváció és Csapatforma:

  • A Racing Club motivált lehet, mivel a hazai pályán játszanak, és jó támadó formában vannak.
  • A Godoy Cruz erős védekezése kihívást jelenthet a Racing számára, különösen, ha a Racing nem tudja korai gólokkal megnyitni a mérkőzést.

Hiányzók és Várható Kezdőcsapatok:

  • A Racing Clubnál Roger Martínez kulcsfontosságú lehet, míg a Godoy Cruz védekezésében Pier Barrios és Federico Rasmussen stabilitást adhat.

Tipp Ajánlások

Alacsony Kockázat:

  1. Racing Club győzelem (1.58x) – Alacsony kockázat. A hazai pálya és a támadó erő miatt a Racing Club esélyesebb.

Közepes Kockázat: 2. Godoy Cruz kevesebb mint 1.5 gól (1.18x) – Közepes kockázat. A Racing védekezése erős, és a Godoy Cruz támadó hatékonysága alacsony. 3. Racing Club több mint 1.5 gól (1.83x) – Alacsony kockázat. Az eddigi teljesítményük alapján valószínűleg több mint egy gólt fognak szerezni.

Összefoglalás

A mérkőzés esélyese a Racing Club, különösen a hazai pálya előnye és a támadó formájuk miatt. A statisztikai adatok és a csapatok motivációja alapján a Racing Club győzelme és több mint 1.5 gól szerzése tűnik a legbiztonságosabb tippnek. A Godoy Cruz védekezése azonban kihívást jelenthet, így a tiszta lap is reális lehetőség, de ezt közepes kockázatú tippként ajánlanám.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük