England – Sveits

Europamesterskapets kvartfinale, 6. juli 2024

Kvartfinalen i Europamesterskapet mellom England og Sveits byr på mange interessante data og trender for analyse. Nedenfor analyserer vi statistiske data for begge lagene i detalj, sammen med ekspertanalyser, for å fastslå hvilke lav- og mellomrisiko bettingtips som kan være de sikreste for kampen.

Statistisk Analyse av England

  1. Angrepseffektivitet:
    • Harry Kane og Jude Bellingham er de to toppscorerne, begge med 2 mål i turneringen. Kane har i gjennomsnitt 3,31 skudd og 1,02 skudd på mål per kamp, mens Bellingham har 0,73 skudd og 0,49 skudd på mål.
    • Det engelske laget har totalt produsert 1,45 forventede mål (xG) per kamp, noe som viser deres evne til å skape sjanser og score mål.
  2. Forsvar og Målvaktsprestasjon:
    • Jordan Pickford har en redningseffektivitet på 83,3%, noe som indikerer pålitelige målvaktsprestasjoner. England har hittil tillatt bare to mål i turneringen, noe som viser et sterkt forsvar.
    • Det engelske forsvaret har et gjennomsnitt på 0,46 innslupne mål per kamp og en “clean sheet” prosent på 50%.
  3. Pasnings- og Kreative Statistikk:
    • Marc GuéhiJohn Stones og Declan Rice er blant de mest pålitelige pasningsspillerne, alle med over 90% pasningsnøyaktighet.
    • Som lag har England en pasningsnøyaktighet på 87,1%, noe som hjelper med å opprettholde ballbesittelse og bygge angrep.

Statistisk Analyse av Sveits

  1. Angrepseffektivitet:
    • Michel AebischerRemo Freuler og Dan Ndoye har hver scoret ett mål i turneringen, noe som viser at flere spillere er i stand til å score.
    • Laget har totalt produsert 2,25 forventede mål (xG) per kamp, noe som er høyere enn England og indikerer at Sveits også kan skape sjanser.
  2. Forsvar og Målvaktsprestasjon:
    • Yann Sommer har en redningseffektivitet på 66,7% og et gjennomsnitt på 0,75 innslupne mål per kamp. Dette er litt lavere enn Pickford, men gir fortsatt pålitelige prestasjoner.
    • Det sveitsiske forsvaret har et gjennomsnitt på 1,75 innslupne mål per kamp, noe som antyder at de er mer utsatt for å slippe inn mål enn England.
  3. Pasnings- og Kreative Statistikk:
    • Granit Xhaka og Michel Aebischer utmerker seg i pasningsnøyaktighet, begge med over 85% nøyaktighet.
    • Som lag har Sveits en pasningsnøyaktighet på 82,4%, noe som er litt lavere enn England, men fortsatt konkurransedyktig.

Ekspertanalyser

Ekspertanalyser indikerer at England er et motivert og godt organisert lag med et sterkt forsvar og effektive angripere. Sveits er også et sterkt lag, spesielt i den offensive tredjedelen, hvor flere spillere kan score.

Bettingtips

Lav- og Mellomrisiko Tips:

  1. Mindre enn 3,5 Mål i Kampen (Lav risiko), Mindre enn 2,5 Mål i Kampen (Mellom risiko): Begge lag har sterke forsvar, noe som kan resultere i et lavt antall mål.
  2. England Mer enn 3,5 Hjørnespark (Lav Risiko), England Mer enn 4,5 Hjørnespark (Mellom risiko): England angriper ofte og tjener mange hjørnespark.
  3. Mindre enn 5,5 Gule Kort: Begge lag spiller relativt rent, med få gule kort. (Mellom Risiko)
  4. Sveits Mer enn 2,5 Hjørnespark (Lav risiko), Sveits Mer enn 3,5 Hjørnespark (Mellom risiko): Sveits angriper også aktivt, spesielt hvis de ligger under.

Sammendrag

Kampen mellom England og Sveits vil bli en tett konkurranse, med begge lag som har sine styrker og svakheter. Basert på statistikk og ekspertanalyser, er lav- og mellomrisiko bettingtips sikrere og har større sannsynlighet for å gi profitt for tipperne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *