Belgija – Hrvatska

Europsko prvenstvo, 22. lipnja 2024


Analiza i Preporuke za Utakmicu

Statistička Analiza

Belgija

Ciljevi i Očekivanja: Belgija pristupa utakmici s prilično uravnoteženim nizom nastupa. Pobijedili su u četiri od svojih posljednjih šest utakmica, jednu su remizirali i jednu izgubili. Njihova napadačka igra je izuzetno jaka, zahvaljujući izvrsnoj formi Romelu Lukakua i Kevina De Bruynea. Lukaku ima impresivne statistike, postigao je 16 golova i dodao 2 asistencije u 9,5 utakmica, što znači 1,90 golova po utakmici.

Ključni Igrači:

  • Romelu Lukaku: Lukaku se izvanredno pokazao, postigavši 16 golova u 9,5 utakmica, što je nevjerojatno. Uz to, dodao je 2 asistencije.
  • Kevin De Bruyne: Kao organizator igre u sredini terena, postigao je 1 gol i dodao 4 asistencije u 3,3 utakmice.
  • Jeremy Doku i Yannick Carrasco: Također igraju ključne uloge u napadu, Doku je dodao 5 asistencija, a Carrasco je postigao 1 gol i dodao 3 asistencije.

Obrana: Obrana Belgije može se smatrati stabilnom, posebno zahvaljujući jakim nastupima Thibauta Courtoisa i Koena Casteelsa. Courtois je primio 1 gol u 2 utakmice, dok je Casteels primio samo 1 gol u 6 utakmica.

Hrvatska

Ciljevi i Očekivanja: Hrvatska također ulazi u utakmicu u dobroj formi, pobijedili su tri i remizirali tri od svojih posljednjih šest utakmica. Njihova prethodna utakmica završila je pobjedom 3:0 protiv Ukrajine, što može povećati samopouzdanje momčadi.

Ključni Igrači:

  • Nicolae Stanciu: U 13,1 utakmici postigao je 4 gola i dodao 2 asistencije.
  • Denis Alibec: Postigao je 3 gola u 6,4 utakmice, što je također vrijedno pažnje.
  • Dennis Man: Postigao je 2 gola i dodao 3 asistencije u 5,8 utakmice, što je također vrijedno pažnje.

Obrana: Snaga obrane je također značajna, posebno nastup vratara Horațiu Moldovana, koji je primio samo 4 gola u 10 utakmica.

Preporuke za Klađenje

Nizak Rizik:

  1. Gol Romelu Lukakua (nizak rizik): Na temelju trenutne forme i statistika Lukakua, vjerojatno je da će postići gol u utakmici. Postigao je 16 golova u svojih posljednjih 9,5 utakmica, što je izuzetno visok postotak pogodaka.
  2. Pobjeda Belgije ili remi (nizak rizik): Na temelju jake napadačke formacije i stabilne obrane Belgije, vjerojatno je da će barem remizirati utakmicu.
  3. Ukupno golova više od 2,5 (nizak rizik): S obzirom na napadačku formu obje momčadi, očekuje se da će u utakmici pasti nekoliko golova. I Belgija i Hrvatska su sposobne postići golove, pa je realno da će pasti više od 2,5 gola u utakmici.

Srednji Rizik:

  1. Obje momčadi postižu gol (srednji rizik): Na temelju napadačke igre obje momčadi, vjerojatno je da će i Belgija i Hrvatska postići gol.
  2. Broj žutih kartona više od 3,5 (srednji rizik): S obzirom na važnost utakmice i motivaciju momčadi, očekuje se da će biti više prekršaja, što povećava broj žutih kartona.

Zanimljive Činjenice iz Analize

  • Izvrsna forma Romelu Lukakua i Kevina De Bruynea: Lukaku postiže 1,90 golova po utakmici, dok De Bruyne asistira momčadi svojim dodavanjima.
  • Defenzivna učinkovitost Hrvatske: Horațiu Moldovan je primio samo 4 gola u 10 utakmica, što je vrlo dobar učinak.
  • Motivacija obje momčadi: Obje momčadi suočavaju se s važnom utakmicom, što povećava napetost i broj prekršaja.

Na temelju ovih analiza i statistika, gore navedene preporuke za klađenje su niskog ili srednjeg rizika i imaju veliku vjerojatnost uspjeha.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)