Gruzija – Češka

Europsko Prvenstvo, 22. lipnja 2024

Detaljna Analiza Utakmice Između Gruzije i Češke

Na Temelju Analize

Statistika Gruzije:

Gruzija je imala mješovite rezultate u posljednjim utakmicama. U posljednjoj fazi grupne faze UEFA Euro pretrpjeli su poraz 3:1 protiv Turske, dok su ranije pobijedili Crnu Goru 3:1. Njihov napadač, Georges Mikautadze, bio je izvanredan, postigavši 5 golova u 9,7 utakmica. Khvicha Kvaratskhelia također je u dobroj formi, s 4 gola i 2 asistencije u 11 utakmica. Međutim, njihova obrana je slabija, primivši 21 gol u posljednjih 12 utakmica, što je prilično visoko.

Statistika Češke:

Češka je pokazala relativno stabilne performanse, posebno u obrani. U 2 od posljednjih 5 utakmica zadržali su čistu mrežu. Ofenzivno se ističe Václav Černý, koji je postigao 4 gola u 3,6 utakmica. Snaga tima također se pokazuje u sredini terena, zahvaljujući snažnim izvedbama Tomáša Součeka i Vladimíra Coufala.

Analiza i Poveznice

Igrači i Mogući Sastavi:

Među ključnim igračima Gruzije, Mikautadze i Kvaratskhelia mogli bi predstavljati ozbiljne prijetnje za češku obranu. Njihove obrambene slabosti, posebno na bokovima, mogle bi biti izazov za njih. Snažna obrana sredine terena Češke (Souček i Holeš) i njihovi ofenzivni bokovi (Coufal i Černý) mogli bi izdržati napade Gruzije.

Ključni statistički podaci:

  • Gruzija ima prosjek od 1,85 primljenih golova po utakmici, što je visoko.
  • Češka ima prosjek od 1,00 primljenih golova po utakmici u posljednjim utakmicama, što ukazuje na stabilnu obranu.
  • Prosjek Mikautadzea od 0,51 gola po utakmici je izvanredan, dok je prosjek Černýja od 1,13 gola po utakmici također zapažen.

Motivacija timova:

Iz ljudske perspektive, ovo je važna utakmica za Gruziju, jer bi pobjeda značila značajan korak prema napretku. Za Češku je pobjeda također ključna, jer žele osigurati prvo mjesto u svojoj skupini.

Preporuke za Klađenje

Niskorizični savjeti:

  1. Manje od 3,5 golova u utakmici:
    • Oba tima imaju snažne obrane, posebno Češka. Napad Gruzije nije dovoljno snažan da postigne mnogo golova.
    • Rizik: Nizak
  2. Pobjeda ili remi Češke:
    • Češka je pokazala stabilniju formu sa snažnijom obranom. Na temelju ravnoteže snaga između oba tima, ovo je sigurnija oklada.
    • Rizik: Nizak

Srednjorizični savjeti:

  1. Gruzija ispod 1,5 golova:
    • S obzirom na snagu češke obrane i slabiju napadačku učinkovitost Gruzije, vjerojatno je da Gruzija neće postići više od 1 gola.
    • Rizik: Srednji
  2. Pobjeda Češke u prvom poluvremenu:
    • Češka često rano preuzima vodstvo u utakmicama, a njihova snažna igra u sredini terena mogla bi dominirati prvim poluvremenom.
    • Rizik: Srednji

Sažetak

Na temelju analize očekuje se da će utakmica biti napeta i s malo golova. Češka ima veću vjerojatnost za pobjedu zbog jače obrane i stabilnije forme, ali remi je također moguć. Za Gruziju će ključ biti jačanje obrane. Za kladitelje su manje od 3,5 golova i pobjeda ili remi Češke najsigurniji savjeti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)