Gruzija – Češka

Evropsko Prvenstvo, 22. junij 2024

Podrobna Analiza Tekme Med Gruzijo in Češko

Na Podlagi Analize

Statistika Gruzije:

Gruzija je dosegla mešane rezultate v zadnjih tekmah. V zadnji fazi skupinskega dela UEFA Euro so utrpeli poraz s 3:1 proti Turčiji, medtem ko so prej premagali Črno goro s 3:1. Njihov napadalec, Georges Mikautadze, je bil izjemen, saj je v 9,7 tekmah dosegel 5 golov. Khvicha Kvaratskhelia je prav tako v dobri formi, s 4 goli in 2 asistencama v 11 tekmah. Vendar pa je njihova obramba šibkejša, saj so v zadnjih 12 tekmah prejeli 21 golov, kar je precej veliko.

Statistika Češke:

Češka je pokazala razmeroma stabilno predstavo, zlasti v obrambi. V 2 od zadnjih 5 tekem so ohranili mrežo nedotaknjeno. Ofenzivno izstopa Václav Černý, ki je dosegel 4 gole v 3,6 tekmah. Moč ekipe se kaže tudi v sredini igrišča, zahvaljujoč močnim nastopom Tomáša Součka in Vladimíra Coufala.

Analiza in Povezave

Igralci in Možne Postave:

Med ključnimi igralci Gruzije bi lahko Mikautadze in Kvaratskhelia predstavljala resne grožnje za obrambo Češke. Njihove obrambne slabosti, zlasti na krilih, pa bi lahko bile zanje izziv. Močna obramba sredine igrišča Češke (Souček in Holeš) ter njihovi ofenzivni krili (Coufal in Černý) bi lahko zdržali napade Gruzije.

Ključni statistični podatki:

  • Gruzija ima povprečje 1,85 prejetih golov na tekmo, kar je veliko.
  • Češka ima povprečje 1,00 prejetih golov na tekmo v zadnjih tekmah, kar kaže na stabilno obrambo.
  • Povprečje Mikautadze 0,51 gola na tekmo je izjemno, medtem ko je povprečje Černý 1,13 gola na tekmo prav tako opazno.

Motivacija ekip:

Iz človeške perspektive je ta tekma pomembna za Gruzijo, saj bi zmaga pomenila pomemben korak proti napredovanju. Za Češko je zmaga prav tako ključna, saj si prizadevajo zagotoviti prvo mesto v svoji skupini.

Priporočila za Stavitelje

Nizko tveganje nasveti:

  1. Manj kot 3,5 gola na tekmi:
    • Obe ekipi imata močne obrambe, zlasti Češka. Napad Gruzije ni dovolj močan, da bi dosegel veliko golov.
    • Tveganje: Nizko
  2. Zmaga ali remi Češke:
    • Češka je pokazala bolj stabilno formo z močnejšo obrambo. Glede na razmerje moči med obema ekipama je to varnejša stava.
    • Tveganje: Nizko

Srednje tveganje nasveti:

  1. Gruzija manj kot 1,5 gola:
    • Glede na moč češke obrambe in slabšo napadalno učinkovitost Gruzije je verjetno, da Gruzija ne bo dosegla več kot 1 gol.
    • Tveganje: Srednje
  2. Zmaga Češke v prvem polčasu:
    • Češka pogosto pridobi prednost zgodaj v tekmah, njihova močna igra na sredini igrišča pa bi lahko prevladovala v prvem polčasu.
    • Tveganje: Srednje

Povzetek

Na podlagi analize se pričakuje, da bo tekma tesna in z malo goli. Češka ima večjo možnost za zmago zaradi močnejše obrambe in bolj stabilne forme, vendar je možen tudi remi. Za Gruzijo bo ključnega pomena okrepiti obrambo. Za stavitelje sta manj kot 3,5 gola in zmaga ali remi Češke najvarnejša nasveta.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja