Kroatia – Albania

Europamesterskapet, 19. juni 2024, 15:00 (CET)

Ved å analysere kampen har jeg grundig undersøkt statistikkene og ekspertanalysene. Nedenfor er en oppsummering av de viktigste funnene og forslagene som kan være lav eller middels risiko for fans.

Generell Analyse

Kroatias Statistikk og Prestasjoner:

  1. Angrep og Mål:
    • Kroatia har hatt blandede resultater i kampene sine så langt. Nøkkelspillere inkluderer Andrej Kramarić, som scoret 4 mål på 9 kamper, og Lovro Majer, som scoret 3 mål og ga 1 assist på 10 kamper. Kramarićs målform er bemerkelsesverdig, spesielt i større kamper.
    • Ifølge xG-statistikker (forventede mål) skaper Kroatia generelt flere målsjanser enn de konverterer.
  2. Forsvar og Målvaktsprestasjoner:
    • Dominik Livaković har vist stabil ytelse i mål, sluppet inn 7 mål på 11 kamper og holdt nullen i 6 av dem. Joško Gvardiol og Josip Šutalo spiller viktige roller i forsvaret.

Albansk Statistikk og Prestasjoner:

  1. Angrep og Mål:
    • Albanias hovedscorer er Nedim Bajrami, med 5 mål og 3 assists på 13 kamper. Jasir Asani skiller seg også ut med 4 mål og 3 assists. Albanias angrep er relativt balansert, men scorer ofte færre mål enn forventet basert på xG.
    • Albania har generelt misbrukt flere målsjanser sammenlignet med Kroatia.
  2. Forsvar og Målvaktsprestasjoner:
    • Thomas Strakosha og Etrit Berisha har delt målvaktsoppgavene, begge har prestert stabilt. Strakosha slapp inn 3 mål på 7 kamper, mens Berisha slapp inn 3 mål på 6 kamper. Berat Djimsiti og Elseid Hysaj er bemerkelsesverdige i forsvaret.

Lagmotivasjon og Ekspertinnsikt

Eksperter understreker at denne kampen er avgjørende for begge lag med tanke på videre avansement. Kroatia trenger en seier for å forbli i toppen av gruppen, mens Albania må score for å holde sjansene sine i live.

Forslag til Fans

Lavrisiko Forslag:

  1. Kroatia vinner eller uavgjort (lav risiko): Basert på statistikken har Kroatia sterkere angrep og forsvar, og er i bedre form.
  2. Andrej Kramarić scorer (lav risiko): Kramarić er en av Kroatias mest pålitelige målscorere og er i god form.

Middels Risiko Forslag:

  1. Begge lag scorer (middels risiko): Albania kan også score, spesielt gjennom Nedim Bajrami og Jasir Asani, mens Kroatias angrep er sterkt.
  2. Totalt antall mål i kampen over 2,5 (middels risiko): Basert på lagenes angrepsstatistikker forventes flere mål.

Sammendrag

Basert på statistiske data og ekspertanalyser er Kroatia mer sannsynlig å vinne på grunn av deres sterke angrep og solide forsvar. Andrej Kramarić og Lovro Majer kan være nøkkelspillere i Kroatias angrep, mens Nedim Bajrami og Jasir Asani utgjør den største trusselen for Albania. Begge lag vil sannsynligvis score, og mer enn 2,5 mål forventes i kampen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *