Horvátország – Albánia

Európa-bajnokság, 2024. június 19. 15:00 (CET)

A mérkőzés elemzése során részletesen megvizsgáltam a statisztikákat és a szakértők elemzését. Az alábbiakban összefoglalom a legfontosabb megállapításokat és javaslatokat, amelyek alacsony vagy közepes kockázatúak lehetnek a fogadók számára.

Általános Elemzés

Horvátország Statisztikái és Teljesítménye:

  1. Támadójáték és Gólok:
    • Horvátország eddigi mérkőzésein meglehetősen vegyes eredményeket ért el. A csapat kulcsjátékosai közé tartozik Andrej Kramarić, aki 9 mérkőzésen 4 gólt szerzett, valamint Lovro Majer, aki 10 meccsen 3 gólt és 1 gólpasszt jegyzett. Kramarić gólszerzési formája figyelemre méltó, különösen a nagyobb meccseken.
    • Az xG (várható gól) statisztikák alapján a horvátok általában több gólszerzési lehetőséget alakítanak ki, mint amennyit kihasználnak.
  2. Védekezés és Kapus Teljesítmény:
    • Dominik Livaković stabil teljesítményt nyújtott a kapuban, 11 meccsen 7 gólt kapott, és 6 mérkőzésen nem kapott gólt (clean sheet). A védelemben Joško Gvardiol és Josip Šutalo is fontos szerepet játszanak.

Albánia Statisztikái és Teljesítménye:

  1. Támadójáték és Gólok:
    • Albánia fő gólszerzője Nedim Bajrami, aki 13 mérkőzésen 5 gólt és 3 gólpasszt szerzett. Jasir Asani is kiemelkedő, 4 góllal és 3 gólpasszal. Az albánok támadójátéka viszonylag kiegyensúlyozott, de gyakran kevesebb gólt szereznek, mint amennyit az xG alapján várható lenne.
    • Az albánok eddig általában több gólszerzési lehetőséget hagytak kihasználatlanul, mint a horvátok.
  2. Védekezés és Kapus Teljesítmény:
    • Thomas Strakosha és Etrit Berisha megosztották a kapus feladatokat, mindketten stabilan védtek. Strakosha 7 mérkőzésen 3 gólt kapott, Berisha pedig 6 mérkőzésen szintén 3 gólt kapott. A védelemben Berat Djimsiti és Elseid Hysaj említendők.

Csapatok Motivációja és Szakértői Észrevételek

A szakértők kiemelték, hogy mindkét csapat számára kulcsfontosságú ez a mérkőzés a továbbjutás szempontjából. A horvátok számára a győzelem elengedhetetlen a csoport élén maradáshoz, míg az albánoknak pontot kellene szerezniük a továbbjutási esélyek életben tartásához.

Javaslatok Fogadóknak

Alacsony Kockázatú Javaslatok:

  1. Horvátország győzelem vagy döntetlen (alacsony kockázat): A statisztikák alapján a horvátok erősebb támadójátékkal és védelemmel rendelkeznek, és jobb formában vannak.
  2. Andrej Kramarić gól (alacsony kockázat): Kramarić a horvátok egyik legmegbízhatóbb gólszerzője, aki jó formában van.

Közepes Kockázatú Javaslatok:

  1. Mindkét csapat szerez gólt (közepes kockázat): Albánia is képes gólokat szerezni, különösen Nedim Bajrami és Jasir Asani révén, miközben a horvátok támadójátéka is erős.
  2. Mérkőzés gólok száma több mint 2.5 (közepes kockázat): A csapatok támadó statisztikái alapján több gól is várható.

Összegzés

A statisztikai adatok és a szakértői elemzések alapján Horvátország esélyesebb a győzelemre, erős támadójátékuk és stabil védekezésük miatt. Andrej Kramarić és Lovro Majer kulcsszereplők lehetnek a horvát támadásokban, míg Albánia részéről Nedim Bajrami és Jasir Asani jelenthetik a legnagyobb veszélyt. A mérkőzésen mindkét csapat szerezhet gólt, és várhatóan több mint 2.5 gól esik majd.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük