Romunija-Ukrajina

Tekmo Romunija-Ukrajina na Evropskem prvenstvu UEFA 2024 bo sodil švedski sodnik Glenn Nyberg. Tekma se bo začela ob 15:00 uri 17. junija na stadionu Allianz Arena v Münchnu. Nyberg je izkušen sodnik in pogosto strogo kaznuje v evropskih tekmah.

Vreme v Münchnu 17. junija 2024 ob 15:00 se pričakuje okoli 25°C z delno oblačnim nebom in minimalno verjetnostjo padavin. Te razmere so ugodne za igralce, saj ne bo prevroče in ni pričakovati večjih padavin, ki bi lahko vplivale na igrišče in potek tekme.

Statistična in Strokovna Analiza

Romunija Romunija se je dobro odrezala v kvalifikacijah, končala je neporažena na vrhu svoje skupine s šestimi zmagami in štirimi neodločenimi izidi. Njihova obramba je bila izjemna, prejeli so le pet golov med kvalifikacijami. Tudi v zadnjih prijateljskih tekmah so bili stabilni, čeprav njihov poraz s 3-2 proti Kolumbiji kaže, da je njihova napadalna igra včasih ranljiva.

Ukrajina Ukrajina je imela težjo pot do Evropskega prvenstva, saj se je kvalificirala prek dodatnih kvalifikacij. V skupinskem delu so končali za Anglijo in Italijo, vendar so dosegli pomembne zmage proti Severni Makedoniji in Malti. Njihova napadalna igra je močna, še posebej zaradi Viktora Tsyhankova in Artema Dovbyka, ki predstavljata veliko grožnjo golu.

Postave Ekip in Poškodbe Ključni igralci za Romunijo so Nicolae Stanciu, ki usmerja sredino igrišča, ter Denis Alibec in George Pușcaș, ki igrata v napadalni liniji. Olimpiu Moruțan bo manjkal zaradi poškodbe ACL.

Ukrajina bo brez Vitaliya Mykolenka, zato naj bi Oleksandr Zinchenko zasedel položaj levega branilca. Posebno pozornost je treba nameniti napadalni igri Mykhaila Mudryka in Viktora Tsyhankova ter Artema Dovbyka, ki je bil prejšnjo sezono najboljši strelec La Lige.

Statistika Sodnikov Švedski sodnik Glenn Nyberg je v zadnjem času sodil več evropskih tekem in je znan po strogem uveljavljanju pravil, zlasti pri podeljevanju rumenih in rdečih kartonov.

Stavni Nasveti z Nizkim in Srednjim Tveganjem

Nizko Tveganje:

  1. Manj kot 2,5 gola na tekmi – Nizko tveganje. Obe ekipi imata močni obrambi in njuna prva tekma bo verjetno bolj previdna.
  2. Ukrajina zmaga ali remizira (X2) – Nizko tveganje. Čeprav je Romunija v dobri formi, bi lahko Ukrajina presenetila, zlasti zaradi Dovbyka in Tsyhankova.

Srednje Tveganje: 3. Romunija doseže manj kot 1,5 gola – Srednje tveganje. Obramba Ukrajine bi lahko zadržala romunske napadalce.

Priporočeni Nasveti z Nizkim Tveganjem:

  1. Manj kot 2,5 gola na tekmi – Nizko tveganje.
  2. Ukrajina zmaga ali remizira (X2) – Nizko tveganje.

Glede na statistiko igralcev in možne začetne postave so ti nasveti manj tvegani in jih podpirajo trenutna forma, motivacija in vremenske razmere.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja