Estudiantes – Deportivo Riestra

20/05/2024, Argentina Primera Division

Analiza:

Ocena ove utakmice između Estudiantes (LP) i Deportivo Riestra zasniva se na njihovoj statistici. Važno je napomenuti da Estudiantes ima bolju formu, što se vidi iz rezultata prethodnih utakmica i performansi igrača. Tim ima solidnu defanzivnu igru, što se oslikava u izvanrednoj formi golmana Matíasa Mansille, koji ima stopostotni procenat odbrane u dosadašnjim mečevima i uspešno brani šuteve u svim utakmicama.

Napadačka linija tima je takođe jaka, posebno Mauro Méndez, koji je postigao više golova od očekivanog prema statistici xG (očekivani broj golova) u dosadašnjim mečevima, što pokazuje da je vrlo efikasan u iskorišćavanju svojih pozicija. Srednjaci Estudiantesa, Santiago Ascacíbar i Fernando Zuqui, takođe su aktivni u upravljanju igrom, što se ogleda u visokom procentu uspešnih dodavanja i broju dodavanja prema napred.

Deportivo Riestra pokazuje manje efikasan napadački stil igre, što se vidi po niskim vrednostima xG. Jonathan Herrera je najbolji napadač tima, postigavši jedini gol sezone, ali ostatak tima ne pruža izuzetne performanse. Odbrana takođe nije dovoljno čvrsta, što se vidi po visokom broju primljenih golova i niskoj stopi asistencija.

Taktički razmatranja:
Estudiantes (LP) može da se osloni na čvrstu odbranu i snažnu napadačku igru, dok će Deportivo Riestra morati više da se fokusira na odbranu kako bi stvorio prilike za sebe. Zbog razlika u formi između ova dva tima, Estudiantes (LP) je favorit u ovoj utakmici.

Saveti za klađenje:

1) Klađenje na pobedu Estudiantes (LP) smatra se niskim rizikom jer tim igra u solidnoj formi i igra kod kuće.

Ove preporuke se baziraju na preliminarnoj statistici i analizama utakmica, uzimajući u obzir trenutnu formu i nivo motivacije timova, što ističu i stručnjaci. Preporučene opklade bazirane su na statistici i trenutnom stanju timova.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *