Gimnasia – Banfield

26/05/2024, Argentinska Primera Divizija

Statistička analiza

Statistika Gimnasije (LP):

  • Vreme igre i performanse: u dosadašnje dve utakmice Gimnasija je osvojila 4 boda, postigla 4 gola i primila 2. Ovo ukazuje na jak početak, posebno u svetlu njihovih pokazatelja od 1.8 xG i 1.3 xGA, što sugeriše da je njihov napad efikasan, ali da odbrana može biti bolja.
  • Performanse igrača: Rodrigo Kastiljo i Nikolas Kolazo se ističu sa po 1-1 golom. Kastiljo ima 3 šuta sa 50% preciznosti, dok Kolazo ima 1.5 šuteva sa 33% preciznosti. Pored toga, Matijas Abaldo je postigao 1 gol iz 2 šuta, što pokazuje visoku efikasnost.
  • Odbrana: Jonatan Kabral i Leonardo Morales rade solidan posao u odbrani, sa 8 i 4 čišćenja i 5 i 3 osvojenih lopti na zemlji.
  • Statistika dodavanja: Pablo de Blasis se ističe u dodavanjima, sa 63.6% tačnosti od 88 pokušaja, dok je Lukas Kastro precizan 61.3% od 80 pokušaja. Obojica igraju značajnu ulogu u izgradnji napada.

Statistika Banfielda:

  • Vreme igre i performanse: u dosadašnje dve utakmice Banfield je osvojio 1 bod, postigao 1 gol i primio 2. Njihovi ofanzivni pokazatelji (xG: 1.5, xGA: 2.4) sugerišu da bi odbrana mogla biti slaba tačka.
  • Performanse igrača: Milton Himenez je postigao jedini gol, dok je Huan Alvarez doprineo sa 1 asistencijom. Matijas Gonzalez je bio najaktivniji napadač sa 4 šuta i 2 pokušaja na gol.
  • Odbrana: Emanuel Insua i Aron Kiros rade odličan posao u odbrani, sa 5 i 6 čišćenja i 5 i 6 osvojenih lopti na zemlji.
  • Statistika dodavanja: Kristijan Nunez se ističe u dodavanjima, sa 83.5% tačnosti od 79 pokušaja, dok je Emanuel Insua takođe važan igrač u napadu sa 72.7% tačnosti od 88 pokušaja.

Stručna analiza

Analiza pokazuje da je Gimnasija veoma motivisana i da je dobro započela sezonu, posebno kod kuće. Na osnovu lošeg starta Banfielda i njihovih performansi u gostima, Gimnasija izgleda kao favorit.

Analiza i zaključci

  1. Pobeda ili nerešeno za Gimnasiju (niski rizik): statistički i na osnovu trenutne forme, Gimnasija izgleda kao jači tim. Igraju kod kuće, gde su jači.
  2. Oba tima postižu gol (srednji rizik): na osnovu dobrih napadačkih statistika Gimnasije i slabe odbrane Banfielda, verovatno je da će oba tima postići gol.
  3. Rodrigo Kastiljo postiže gol (srednji rizik): Kastiljo je u dobroj formi i redovno postiže golove, tako da je velika šansa da će postići gol.
  4. Ukupan broj golova iznad 2.5 (srednji rizik): oba tima su postizala više golova u prethodnim mečevima i statistički je verovatno da će biti postignuto više od 2.5 golova.

Detaljna analiza predloženih opklada

Pobeda ili nerešeno za Gimnasiju:

  • Gimnasija je osvojila 4 boda u prve dve utakmice, dok je Banfield osvojio samo 1. Gimnasija igra kod kuće, gde je jača.
  • Slaba odbrana Banfielda, kao što pokazuje xGA (2.4), mogla bi im stvarati probleme.

Oba tima postižu golove:

  • Napadači Gimnasije su u formi, posebno Rodrigo Kastiljo i Nikolas Kolazo.
  • Oba tima su postizala golove u dosadašnjim utakmicama Banfielda, što sugeriše da je njihova odbrana slaba, ali da mogu iznenaditi u napadu.

Rodrigo Kastiljo postiže gol:

  • Kastiljo je postigao 1 gol i imao 3 šuta u dosadašnjim utakmicama, što je dobar pokazatelj. Na osnovu njegove forme, postoji šansa da će ponovo postići gol.

Ukupan broj golova iznad 2.5:

  • Oba tima su postizala golove u svojim mečevima do sada. Utakmice Gimnasije su do sada imale prosečno 3 gola, dok su utakmice Banfielda postizale 2 gola, ali njihova odbrana je slaba.

U celini, Gimnasija je motivisaniji i u boljoj formi, igra kod kuće, što može biti prednost. Slaba odbrana Banfielda i jak napad Gimnasije verovatno će dovesti do postizanja golova oba tima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *