Argentinos Jrs – Cen. Córdoba

12/06/2024, Argentine Primera Divizija

Detaljna analiza i predlozi

Analiza

Argentinos Juniors

Tim Argentinos Juniorsa imao je mešovit učinak ove godine. U svoja četiri dosadašnja meča zabeležili su dve pobede i dva poraza. Glavne statistike tima:

  • Golovi i očekivani golovi (xG): Tim je postigao 4 gola u 4 utakmice, a na osnovu statističkih pokazatelja (xG) očekivano je da postignu 4 gola (3.5). To ukazuje da njihova napadačka igra funkcioniše otprilike kao što se očekivalo.
  • Odbrana (xGA): Primili su 6 golova, što je više od očekivanog broja golova (xGA 3.3), što ukazuje na slabost u odbrani.
  • Performanse igrača: Alan Lescano je bio najbolji, postigao je 2 gola i 1 asistenciju, dok je Luciano Gondou postigao 1 gol.
  • Sastav tima i povrede: Neki ključni igrači su odsutni zbog povreda, što može uticati na odbranu i napad.

Central Cordoba

Trenutna sezona Central Cordobe je posebno loša, jer nisu uspeli da pobede u bilo kojoj od četiri utakmice do sada i primili su ukupno 13 golova, što pokazuje da im je odbrana izuzetno slaba.

  • Golovi i očekivani golovi (xG): Postigli su 5 golova, ali broj primljenih golova (13) je znatno iznad očekivanog broja primljenih golova (xGA 9.6). Ovo pokazuje da im je odbrana posebno slaba.
  • Performanse igrača: Tomás Molina je bio najistaknutiji igrač, postigao je 3 gola i 1 asistenciju, dok je Mateo Sanabria postigao 1 gol.
  • Sastav tima i povrede: Postoje ozbiljni problemi u odbrani, što može biti pogoršano povredama.

Predlozi za kladioničare

Predlozi sa niskim rizikom

  1. Pobeda Argentinos Juniorsa – Niski rizik
  • Argentinos Juniors su bili stabilniji tokom cele sezone, posebno kod kuće. Odbrana Central Cordobe je izuzetno slaba i nisu uspeli da pruže ubedljive performanse do sada.
  1. Više od 2,5 gola po meču – Niski rizik
  • Oba tima su ranjiva u odbrani, posebno Central Cordoba, koja je primila puno golova u svojim dosadašnjim mečevima. Na osnovu toga, verovatno je da će biti postignuto više golova u ovom meču.

Detaljno obrazloženje

  1. Pobeda Argentinos Juniorsa:
  • Argentinos Juniors su u boljoj formi, a igranje kod kuće im daje dodatnu prednost. Odbrana Central Cordobe je slaba i primili su više golova nego bilo koji drugi tim u ligi. Motivacija tima i podrška domaće publike pomoći će im da dođu do pobede.
  1. Više od 2,5 gola u meču:
  • Statistike pokazuju da oba tima imaju tendenciju da postižu i primaju mnogo golova. Prosečan broj postignutih golova na mečevima Argentinos Juniorsa je 2, dok je prosečan broj postignutih golova na mečevima Central Cordobe 4. Na osnovu ovih brojeva, verovatno je da će biti postignuto više od 2,5 gola u meču.

Zaključne misli

Argentinos Juniors će verovatno biti jači tim u ovom meču, posebno kod kuće. S obzirom na slabu odbranu Central Cordobe i loš početak sezone, pobeda Argentinos Juniorsa i margina od 2,5+ gola deluju kao realistična i niskorizična opcija za klađenje. Tomas Molina da postigne gol je opklada sa srednjim rizikom, ali s obzirom na njegovu nedavnu formu, može biti vredno razmatranja.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *