Argentinos Jrs – Cen. Córdoba

12/06/2024, Argentijnse Primera Division

Gedetailleerde analyse en voorstellen

Analyse

Argentijnse junioren

Argentinos Juniors heeft dit jaar wisselend geluk gehad. In hun vorige vier wedstrijden hebben ze twee keer gewonnen en twee keer verloren. Hier zijn de belangrijkste statistieken van het team:

  • Doelpunten en penalty’s (xG): Het team scoorde 4 doelpunten in 4 wedstrijden en op basis van de statistische indicatoren (xG) werd verwacht 4 doelpunten te maken (3,5). Dit laat zien dat het aanvallende spel min of meer in lijn is met de verwachtingen.
  • Verdediging (xGA): Er werden 6 doelpunten gemaakt, een hoger aantal dan verwacht (xGA 3,3) wat duidt op een zwakke verdediging.
  • Spelersprestaties: Alan Lescano was op zijn best met 2 doelpunten en 1 assist, terwijl Luciano Gondou 1 doelpunt maakte.
  • Teamsamenstelling en blessures: sommige belangrijke spelers zijn afwezig door blessures, wat invloed kan hebben op de verdediging en aanval.

Cordoba Centraal

Het huidige seizoen van Central Córdoba is bijzonder slecht: het heeft nog geen van de vier wedstrijden gewonnen en heeft in totaal 13 doelpunten tegen gekregen, wat laat zien dat de verdediging extreem zwak is.

  • Doelpunten en doelsituaties (xG): Er werden 5 doelpunten gemaakt, maar het aantal tegendoelpunten (13) was veel hoger dan verwacht (xGA 9,6). Dit laat zien dat de verdediging bijzonder zwak is.
  • Spelersprestaties: Tomás Molina was de belangrijkste speler met 3 doelpunten en 1 assist, terwijl Mateo Sanabria 1 doelpunt maakte.
  • Teamsamenstelling en blessures: er zijn serieuze problemen in de verdediging, die verergerd kunnen worden door blessures.

Suggesties voor begunstigden

Voorstellen met een laag risico

  1. Win Argentinos Juniors – Laag risico
  • Argentinos Juniors is in de loop van het seizoen stabieler geworden, vooral thuis. De verdediging van Centraal Córdoba is extreem zwak en heeft nog niet overtuigd.
  1. Meer dan 2,5 doelpunten per wedstrijd – Laag risico
  • Beide teams zijn verdedigend kwetsbaar, vooral Centraal Córdoba, dat in eerdere wedstrijden veel doelpunten heeft tegen gekregen. Het is daarom waarschijnlijk dat er meer doelpunten zullen vallen in deze wedstrijd.

Gedetailleerde rechtvaardiging

  1. Argentinos Juniors wint:
  • Argentinos Juniors is in goede vorm en thuis spelen geeft ze een extra voordeel. De verdediging van Centraal Córdoba is zwak en heeft meer doelpunten tegen gekregen dan welk ander team in de competitie dan ook. De motivatie van het team en de steun van het thuispubliek zullen ze helpen winnen.
  1. Meer dan 2,5 doelpunten in de wedstrijd:
  • Statistieken laten zien dat beide teams de neiging hebben om veel doelpunten te maken. In wedstrijden van Argentinos Juniors zijn er gemiddeld 2 doelpunten, terwijl er in wedstrijden van Central Córdoba gemiddeld 4 doelpunten zijn. Op basis van deze gegevens is de kans groot dat er meer dan 2,5 doelpunten worden gescoord in een wedstrijd.

Laatste gedachten

Argentinos Juniors zal waarschijnlijk de sterkere ploeg zijn in deze wedstrijd, vooral thuis. Gezien de zwakke verdediging van Central Córdoba en de slechte start van het seizoen, lijkt een overwinning van Argentinos Juniors en een voorsprong van meer dan 2,5 doelpunten een realistische weddenschap met een laag risico. Een doelpunt van Tomás Molina is een weddenschap met een gemiddeld risico, maar gezien zijn recente vorm kan het het overwegen waard zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *