Banfield – Nevell’s Old Bois

05/06/2024 1:00, Centralnoevropsko vreme, Argentinska Prva divizija

Sukob između Banfielda i Newell’s Old Boys obećava zanimljivu utakmicu, jer su oba tima u različitim formama i imaju različite snage. U mojoj analizi, uzimam u obzir statističke podatke i analizu ljudskih stručnjaka kako bih dobio sveobuhvatan prikaz onoga što možemo očekivati.

Statistički podaci i analiza

Banfield

Trenutna forma Banfielda nije ohrabrujuća, jer nisu uspeli da pobede na svojim poslednjim utakmicama, što bi mogao biti znak ozbiljnih problema sa motivacijom. U svoje tri dosadašnje utakmice postigli su samo 1 gol i primili 5, što pokazuje lošu napadačku i defanzivnu igru. Očekivani broj golova tima (xG) iznosi 1.9, dok je očekivani broj golova primljenih (xGA) 4.7, što ukazuje da ne samo da stvaraju malo situacija, već im je i odbrana slaba.

Performanse nekih igrača to potvrđuju: na primer, Milton Giménez je postigao gol, ali ostatak napadačke linije nije uspeo da postigne gol. Na defanzivnom planu, performanse golmana Marcela Barovera bile su promenljive: njegov procenat odbrane od 50% nije bio zaista izvanredan, što dodatno pogoršava lošu odbranu tima.

Newell’s Old Boys

Sa druge strane, Newell’s Old Boys su u boljoj formi. U svoje tri dosadašnje utakmice postigli su 3 gola i primili samo 1. Njihov xG iznosi 2.8, dok je xGA 1.4, što ukazuje da su efikasniji kako u napadu, tako i u odbrani.

Njihov izuzetan igrač je Brian Aguirre, koji je već postigao 1 gol i kreirao nekoliko obećavajućih situacija. Golman Lucas Hoyos je bio odličan, sa procentom odbrane od 83.3%, što je veliki doprinos uspehu njegovog tima.

Analiza stručnjaka

Prema izveštajima stručnjaka, Banfield ima problema sa motivacijom, što je potvrđeno i njihovom lošom igrom na poslednjim utakmicama. Nekoliko igrača igra van forme, što dodatno komplikuje situaciju tima. Newell’s Old Boys, s druge strane, pokazali su motivisanu i fokusiranu igru, što potvrđuju i njihove dosadašnje pobede.

Saveti za klađenje

Ispod su tri saveta za klađenje sa niskim rizikom, zasnovana na statističkim podacima i analizi stručnjaka:

  1. Novi momci Old Boys pobede ili nerešeno (niski rizik) Analiza: Trenutna forma Newell’s Old Boys je bolja od forme Banfielda. Statistički podaci i analiza stručnjaka sugerišu da su verovatno bar izjednačeni, ako ne i pobednički. Loša napadačka i defanzivna igra Banfielda dodatno povećava šanse za ovo.
  2. Novi momci Old Boys postižu manje od 1.5 golova (niski rizik) Analiza: Newell’s Old Boys su dosad primili samo 1 gol u svojim utakmicama i njihova odbrana je čvrsta. Golman Lucas Hoyos je u odličnoj formi, što dodatno povećava šanse za ovaj tip. Loša napadačka igra Banfielda takođe doprinosi ovom savetu.

Zaključak

Prilikom predviđanja utakmice između Banfielda i Newell’s Old Boys, uzimao sam u obzir statistiku oba tima i analizu stručnjaka. Na osnovu trenutne forme Newell’s Old Boys i statističkih pokazatelja, oni su verovatni favoriti na utakmici. Slaba ofanzivna i defanzivna igra Banfielda, kao i motivacioni problemi tima, dodatno povećavaju verovatnoću uspeha Newell’s Old Boys. Preporučeni saveti za klađenje su niskog rizika i dobro podržani dostupnim podacima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *