Francuska – Luksemburg

05/06/2024, prijateljska utakmica

Na temelju dostupnih statistika i stručne analize, pružam sljedeću detaljnu analizu prijateljske utakmice između Francuske i Luksemburga.

Statistička analiza Francuske

Trenutačna forma Francuske je snažna, što se odražava u njihovoj kvalifikacijskoj kampanji za UEFA Euro 2024. Pobijedili su 8 od svojih 10 utakmica i remizirali samo 2. Najveća pobjeda bila je protiv Gibraltara, 14-0, najveća francuska pobjeda u povijesti.

Ključni igrač Kylian Mbappé bio je izvanredan sa 9 golova i 6 asistencija na 10 utakmica. Olivier Giroud također je važan igrač sa 4 gola i 1 asistencijom na 10 utakmica. Obrana je također bila čvrsta, posebno vratar Mike Maignan, koji je primio samo 1 gol na 7 utakmica.

Statistička analiza Luksemburga

Luksemburg je također pokazao neki napredak u posljednje vrijeme, posebno tijekom svoje kampanje u Ligi nacija. U svojoj kvalifikacijskoj kampanji za UEFA Euro 2024, zabilježili su 6 pobjeda i 2 remija, osvojivši 17 bodova. Najizuzetniji igrač je Gerson Rodrigues, koji je postigao 6 golova na 9 utakmica.

Ali obrana je slabija od francuske. Vratar Anthony Moris primio je 21 gol na 12 utakmica, što iznosi 1.91 gol po utakmici. Performanse momčadi Luksemburga bile su promjenjive, posebno protiv jačih protivnika poput Portugala, od kojih su pretrpjeli dva velika poraza (0-6 i 0-9).

Rezime stručne analize

Stručnjaci vjeruju da bi Francuska mogla dominirati utakmicom, posebno kod kuće. Trener Didier Deschamps može eksperimentirati s postavom, ali kvaliteta i dubina tima neće značajno utjecati na rezultat. Luksemburg se pojačao, ali je i dalje daleko ispod svjetske elite i utakmica na ovom nivou bit će izazov za njih.

Preporuke za kladioničare

1. Pobjeda Francuske (Nizak rizik)

Rizik: Nizak

Francuska je u dobroj formi i igra kod kuće. Na temelju snage tima i statistika, oni su jasni favoriti za pobjedu. Obrana Luksemburga je slabija i često su trpjeli velike poraze od jačih timova.

Analiza:

  • Francuska 8 pobjeda i 2 remija u posljednjih 10 utakmica.
  • Mbappé i Giroud su u izvrsnoj formi.
  • Luksemburg je postigao 21 gol u posljednjih 12 utakmica.

2. Više od 2.5 gola (Srednji rizik)

Rizik: Srednji

Napad Francuske je vrlo jak i postigli su više od 2 gola u prosjeku na posljednjih 10 utakmica. Obrana Luksemburga je slaba i često primaju mnogo golova od jačih timova.

Analiza:

  • Francuska je postigla 14 golova u utakmici protiv Gibraltara.
  • Luksemburg je primio 6 golova od Portugala i 9 u povratnom susretu.
  • Prijateljske utakmice Francuske često rezultiraju mnogo golova.

3. Gol Mbappéa (Nizak rizik)

Rizik: Nizak

Napomena: Ako Mbappé ne igra na utakmici iz nekog razloga, ulog na ovaj dio oklade bit će vraćen.

Na temelju trenutačne forme i statistike Mbappéa, on ima dobru šansu za postizanje gola. Postigao je 9 golova na svojih posljednjih 10 utakmica i redovito postiže golove protiv momčadi s slabijim obranama.

Analiza:

  • Mbappé je postigao 9 golova na svojih posljednjih 10 utakmica.
  • Obrana Luksemburga je slaba i često dopušta mnogo golova.
  • Mbappé također često postiže golove na prijateljskim utakmicama.

Rezime

Dominacija Francuske jasna je iz statistike i trenutačne forme. Preporuke su niskog do srednjeg rizika, uzimajući u obzir trenutačne performanse obje momčadi i očekivane postave. Na temelju analize, pobjeda Francuske, više od 3.5 golova i gol Mbappéa najsigurnije su opcije za klađenje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)