Francija – Luksemburg

05/06/2024, prijateljska tekma

Na podlagi razpoložljivih statističnih podatkov in strokovnih analiz podajam naslednjo podrobno analizo prijateljske tekme med Francijo in Luksemburgom.

Statistična analiza Francije

Francija je trenutno v odlični formi, kar se odraža v njeni kvalifikacijski kampanji za Euro 2024. Zmagali so na osmih od desetih tekem in remizirali le na dveh. Največjo zmago so dosegli proti Gibraltarju s 14:0, kar je največja francoska zmaga v zgodovini.

Ključni igralec Kylian Mbappé je bil z 9 goli in 6 podajami na 10 tekmah izjemen. Pomemben igralec je tudi Olivier Giroud, ki je na 10 tekmah dosegel 4 gole in 1 podajo. Tudi obramba je bila trdna, zlasti vratar Mike Maignan, ki je na 7 tekmah prejel le 1 gol.

Statistična analiza Luksemburga

Tudi Luksemburg je v zadnjem času pokazal določen napredek, zlasti med kampanjo v Ligi narodov. V kvalifikacijski kampanji za Euro 2024 so zabeležili 6 zmag in 2 remija ter zbrali 17 točk. Njihov najodličnejši igralec je Gerson Rodrigues, ki je na 9 tekmah dosegel 6 golov.

Vendar je obramba šibkejša od francoske. Vratar Anthony Moris je na 12 tekmah prejel 21 golov, kar pomeni 1,91 gola na tekmo. Nastopi luksemburške ekipe so bili mešani, zlasti proti močnejšim nasprotnikom, kot je Portugalska, od katere so doživeli dva visoka poraza (0:6 in 0:9).

Povzetek strokovne analize

Strokovnjaki menijo, da bi Francija lahko prevladovala na tekmi, zlasti doma. Trener Didier Deschamps bo morda eksperimentiral s sestavo, vendar kakovost in globina ekipe ne bosta bistveno vplivali na rezultat. Luksemburg se je okrepil, vendar je še vedno daleč pod svetovno elito in tekma na tej ravni bo zanj izziv.

Priporočila za prejemnike

1. Zmaga Francije (nizko tveganje)

Tveganje: nizko

Francija je v dobri formi in igra doma. Glede na moč ekipe in statistične podatke so jasni favoriti za zmago. Obramba Luksemburga je šibkejša, v preteklosti pa so proti močnejšim nasprotnikom doživeli velike poraze.

Analiza:

  • Francija 8 zmag in 2 remija na zadnjih 10 tekmah.
  • Mbappé in Giroud sta v odlični formi.
  • Luksemburg je na zadnjih 12 tekmah dosegel 21 golov.

2. Več kot 2,5 gola (srednje tveganje)

Tveganje: srednje

Francija ima zelo močne napadalne vrste in je na zadnjih 10 tekmah v povprečju dosegla več kot 2 gola. Obramba Luksemburga je šibka in pogosto dobijo veliko golov od močnejših ekip.

Analiza:

  • Francija je na tekmi proti Gibraltarju dosegla 14 golov.
  • Luksemburg je od Portugalske prejel 6 golov, na povratni tekmi pa 9.
  • Na prijateljskih tekmah v Franciji je pogosto veliko golov.

3. Mbappé dosegel zadetek (nizko tveganje)

Tveganje: nizko

Upoštevajte, da če Mbappé iz kakšnega razloga ne bo igral na tekmi, bo vložek za ta del stave vrnjen.

Glede na Mbappéjevo trenutno formo in statistične podatke ima dobre možnosti za zadetek. Na zadnjih 10 tekmah je dosegel 9 golov in redno dosega zadetke proti ekipam s šibkejšimi obrambami.

Analiza:

  • Mbappé je na zadnjih 10 tekmah dosegel 9 golov.
  • Luksemburška obramba je šibka in pogosto dopušča veliko golov.
  • Mbappé pogosto strelja tudi na prijateljskih tekmah.

Povzetek

Prevlada Francije je razvidna iz statističnih podatkov in trenutne forme. Ob upoštevanju trenutne uspešnosti obeh ekip in pričakovanih zasedb so priporočila nizko do srednje tvegana. Na podlagi analize so zmaga Francije, več kot 3,5 gola in gol Mbappéja najvarnejše možnosti stav.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja