Gimnasia – Banfield

26.05.2024, Αργεντινή Primera Division

Στατιστική ανάλυση

Gimnasia (LP) Στατιστικά:

  • Ώρα αγώνα και αποτελέσματα: Αυτό δείχνει ένα καλό ξεκίνημα, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς το 1,8 xG και το 1,3 xGA, γεγονός που υποδηλώνει ότι η επίθεση είναι αποτελεσματική, αλλά η άμυνα μπορεί να βελτιωθεί.
  • Επιδόσεις παικτών: Καστίγιο και Nicolás Colazo ξεχώρισαν με γκολ στην ισοπαλία 1-1. Ο Καστίγιο πραγματοποίησε 3 σουτ με 50% ευστοχία, ενώ ο Κολάζο 1,5 σουτ με 33% ευστοχία. Επιπλέον, ο Matías Abaldo σημείωσε 1 γκολ με 2 σουτ, δείχνοντας υψηλή αποτελεσματικότητα.
  • Άμυνα: Yonathan Cabral και Leonardo Morales κάνουν καλή δουλειά στην άμυνα, με 8 και 4 μπάλες εδάφους και 5 και 3 μπάλες εδάφους αντίστοιχα.
  • Στατιστικά στοιχεία πάσας: με ακρίβεια 63,6% σε 88 προσπάθειες, ενώ ο Λούκας Κάστρο έχει ακρίβεια 61,3% σε 80 προσπάθειες. Και οι δύο παίζουν σημαντικό ρόλο στην οικοδόμηση της επίθεσης.

Στατιστικά στοιχεία Banfield:

  • Ώρα αγώνα και αποτελέσματα: Τα επιθετικά στατιστικά της (xG: 1,5, xGA: 2,4) δείχνουν ότι η άμυνά της θα μπορούσε να αποτελέσει αδυναμία.
  • Επιδόσεις παικτών: Milton Giménez πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα και ο Juan Álvarez έδωσε μια ασίστ. Ο Matías González ήταν ο πιο δραστήριος επιθετικός με τέσσερα σουτ και δύο προσπάθειες για γκολ.
  • Άμυνα: Emanuel Insúa και Aaron Quirós κάνουν εξαιρετική δουλειά στην άμυνα, με 5 και 6 αποβολές και 5 και 6 ανάποδες μπάλες αντίστοιχα.
  • Στατιστικά στοιχεία πάσας: με 83,5% ακρίβεια σε 79 προσπάθειες, ενώ ο Emanuel Insúa είναι επίσης βασικός παίκτης στην επίθεση, με 72,7% ακρίβεια σε 88 προσπάθειες.

Ανάλυση εμπειρογνωμόνων

Η ανάλυση δείχνει ότι η Γκιμνάσια έχει μεγάλο κίνητρο και έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν, ειδικά εντός έδρας. Λαμβάνοντας υπόψη το κακό ξεκίνημα και τα εκτός έδρας αποτελέσματα της Μπάνφιλντ, η Γκιμνάσια μοιάζει με φαβορί.

Ανάλυση και συμπεράσματα

  1. Gimnasia νίκη ήισοπαλία (χαμηλό ρίσκο): Από στατιστική άποψη και με βάση την τρέχουσα φόρμα, η Gimnasia φαίνεται να είναι η ισχυρότερη ομάδα. Παίζει στην έδρα της, όπου είναι πιο δυνατή.
  2. Και οι δύο ομάδες σκοράρουν (μεσαίος κίνδυνος): Λαμβάνοντας υπόψη τα καλά επιθετικά στατιστικά της Gimnasia και την αδύναμη άμυνα της Banfield, είναι πιθανό να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.
  3. Ο Rodrigo Castillo σημειώνει γκολ (μεσαίος κίνδυνος): Ο Καστίγιο βρίσκεται σε καλή φόρμα και σκοράρει τακτικά, οπότε έχει πολλές πιθανότητες να σκοράρει.
  4. Συνολικός αριθμός τερμάτων πάνω από 2.5 (μεσαίος κίνδυνος): Και οι δύο ομάδες έχουν πετύχει περισσότερα γκολ σε προηγούμενους αγώνες και είναι στατιστικά πιθανό να σημειωθούν περισσότερα από 2,5 γκολ.

Λεπτομερής ανάλυση των προτεινόμενων εγκαταστάσεων

Η Gimnasia θα κερδίσει ή θα φέρει ισοπαλία:

  • Η Γκιμνάσια πήρε 4 βαθμούς στα δύο πρώτα παιχνίδια της, ενώ η Μπάνφιλντ μόνο 1. Η Γκιμνάσια παίζει στην έδρα της, όπου είναι πιο δυνατή.
  • Η αδύναμη άμυνα της Banfield, όπως δείχνει το xGA (2,4), μπορεί να της δημιουργήσει προβλήματα.

Και οι δύο ομάδες πετυχαίνουν γκολ:

  • Οι επιθετικοί της Γκιμνάσια βρίσκονται σε καλή κατάσταση, ιδίως ο Ροντρίγκο Καστίγιο και ο Νικολάς Κολάζο.
  • Στα μέχρι τώρα παιχνίδια της Μπάνφιλντ, και οι δύο ομάδες έχουν σκοράρει, γεγονός που υποδηλώνει ότι η άμυνά της είναι αδύναμη, αλλά ότι μπορεί να εκπλήξει επιθετικά.

Το γκολ σημείωσε ο Rodrigo Castillo:

  • Ο Castillo πέτυχε ένα γκολ και έκανε 3 σουτ στους μέχρι τώρα αγώνες του, κάτι που αποτελεί καλό δείκτη. Βάσει της φόρμας και της φυσικής του κατάστασης, έχει πιθανότητες να σκοράρει ξανά.

Συνολικός αριθμός τερμάτων που έχουν σημειωθεί πάνω από 2.5:

  • Και οι δύο ομάδες έχουν πετύχει γκολ στους μέχρι τώρα αγώνες τους. Η Γκιμνάσια έχει μέσο όρο 3 γκολ στους αγώνες της μέχρι τώρα και η Μπάνφιλντ 2, αλλά η άμυνά της είναι κακή.

Σε γενικές γραμμές, η Γκιμνάσια έχει μεγαλύτερο κίνητρο και είναι σε καλύτερη κατάσταση όταν παίζει στην έδρα της, κάτι που μπορεί να αποτελέσει πλεονέκτημα. Η αδύναμη άμυνα της Μπάνφιλντ και η δυνατή επίθεση της Γκιμνάσια είναι πιθανό να οδηγήσουν σε γκολ και για τις δύο ομάδες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *