Estudiantes – Deportivo Riestra

20/05/2024, Argentijnse Primera Division

Analyse:

Ik beoordeel deze wedstrijd tussen Estudiantes (LP) en Deportivo Riestra op basis van hun statistieken. Het is belangrijk om op te merken dat Estudiantes in sterkere vorm is, wat blijkt uit de resultaten van eerdere wedstrijden en de prestaties van de spelers. Het team heeft een solide defensieve prestatie, wat vooral tot uiting komt in de uitstekende vorm van keeper Matías Mansilla, die een 100% reddingspercentage heeft in de wedstrijden tot nu toe en in al zijn wedstrijden schoten heeft gered.

De aanvallende linie van het team is ook sterk, vooral Mauro Méndez, die in de wedstrijden tot nu toe meer doelpunten heeft gemaakt dan verwacht in de xG (expected number of goals) statistiek, wat laat zien dat hij zeer effectief is in het uitbuiten van zijn posities. De middenvelders Santiago Ascacíbar en Fernando Zuqui van Estudiantes zijn ook actief in spelleiding, wat te zien is aan hun hoge slagingspercentage en het aantal passes dat ze naar voren geven.

Deportivo Riestra laat een minder efficiënt aanvalsspel zien, zoals blijkt uit de lage xG-waarden. Jonathan Herrera is de beste spits van het team en scoorde het enige doelpunt van het seizoen, maar de rest van het team presteert niet uitmuntend. De verdediging is ook minder solide, zoals te zien is aan het hoge aantal gescoorde doelpunten en het lage aantal assists.

Tactische overwegingen:
Estudiantes (LP) kan vertrouwen op solide verdedigen en sterk aanvalsspel, terwijl Deportivo Riestra zich meer zal moeten richten op verdedigen om kansen voor zichzelf te creëren. Door de verschillen in vorm tussen de twee teams is Estudiantes (LP) de favoriet in deze wedstrijd.

Weddenschappen tips:


1) Wedden op Estudiantes (LP) om te winnen wordt beschouwd als een laag risico omdat het team in goede vorm is en thuis speelt.

Deze aanbevelingen zijn gebaseerd op voorlopige statistieken en wedstrijdanalyses, rekening houdend met de huidige vorm en het motivatieniveau van de teams, die ook door de experts worden genoemd. De aanbevolen weddenschappen zijn gebaseerd op statistieken en de huidige vorm van de teams.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *